Jeep vozila na Auto Show-u u Ženevi izložena na Morello Ottimo parketu!

/, opcenito, parketi/Jeep vozila na Auto Show-u u Ženevi izložena na Morello Ottimo parketu!

Jeep vozila na Auto Show-u u Ženevi izložena na Morello Ottimo parketu!

Zadovoljstvo nam je objaviti da je poznati američki proizvođač automobila Jeep na ovogodišnjem International Motor Show-u u Ženevi (6.-18.3.2018.) svoje modele izložio na našem parketu Morello Ottimo!

Na međunarodnoj izložbi automobila u Ženevi, jednoj od najprestižnijih te vrste u svijetu (održava se svake druge godine), većina proizvođača automobila po prvi puta u godini predstavlja svoje nove modele (tzv. premijere).

Nove inačice Jeep automobila, među kojima i legendarni modeli Wrangler i Cherokee, publici su predstavljene na troslojnom parketu Morello Ottimo od slavonskog hrasta, miješanih širina 150 i 200 mm. Parket rustikalne izvedbe, četkan i nauljen u boji Brasil savršeno je naglasio robusnost i snagu Jeep-ovih vozila.

Kvaliteta, pouzdanost, jačina i bezvremenska ljepota poveznice su koje povezuju vozila marke Jeep i naš parket Morello Ottimo. Možemo samo zaključiti da se kvalitetne marke proizvoda međusobno prepoznaju i povezuju!

Kako je to točno izgledalo u Ženevi i da li je naš parket uspješno izdržao test teških Jeep-ovih vozila možete pogledati ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=uMaDiPrUMeo

2018-03-09T13:13:05+01:00