O nama

/O nama
O nama 2019-01-28T15:55:40+00:00

Požgaj Grupa je moderna, inovativna međunarodna kompanija sa primarnom proizvodnjom višeslojnih parketa, seljačkog poda i masivnih ploča za industriju namještaja.

Unutar Požgaj Grupe djeluje više poduzeća članica – Massive Panels d.o.o. (Ltd), Požgaj Flooring d.o.o. , Massive Wood d.o.o., Massive Houses d.o.o., Massive Lumber d.o.o. i Massive Furniture d.o.o., koje se međusobno nadopunjuju te tako zajedno u sinergiji stvaraju lepezu proizvoda od drva. Važno je istaknuti da je Požgaj Grupa, zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti svojih proizvoda, stekla ugled te poznato i priznato ime na području Europske Unije i šire.

Požgaj Grupa svoju poslovnu orijentiranost usmjerava na kupce i njihove zahtjeve. Kako bi zadovoljila kupce, Požgaj Grupa unutar svojih članica modernizira svoj sustav proizvodnje. Zahvaljujući investicijama i modernizaciji, cjelokupni proces proizvodnje odvija se prema najvišim standardima kvalitete.

Uz jasnu orijentiranost grupe, za ostvarivanje poslovnih ciljeva od presudnog su značaja kompetentni i motivirani djelatnici. Uz već navedenu moderniziranu proizvodnju u dijelu tehnologije, ključ uspjeha Požgaj Grupe su profesionalni, poduzetni i kreativni djelatnici koji su u svakom trenutku spremni pružiti svoj doprinos za dobrobit kompanije te uložiti dodatan trud i vrijeme za postizanje što boljih rezultata.