O nama

/O nama
O nama 2018-03-13T12:40:24+00:00

Požgaj Grupa je moderna, inovativna međunarodna kompanija sa primarnom proizvodnjom višeslojnih parketa, seljačkog poda i masivnih ploča za industriju namještaja. Unutar Požgaj Grupe djeluje više poduzeća članica – Požgaj d.o.o. (Ltd), Parketi Požgaj d.o.o., Požgaj Flooring d.o.o. , Massive Wood d.o.o., Massive Houses d.o.o., Drvna Industrija Bohor d.o.o., Massive Furniture d.o.o., koje se međusobno nadopunjuju, te tako zajedno u sinergiji stvaraju lepezu proizvoda. Bitno je napomenuti da je Požgaj Grupa, svojom vrhunskom kvalitetom proizvoda, stekla ugled čije je ime poznato i priznato na području Europske Unije i šire.

Stekavši ugled čije je ime poznato i priznato, Požgaj Grupa svoju poslovnu orijentiranost usmjerava na kupce i njihove zahtjeve. Kako bismo ispunili njihove zahtjeve Požgaj Grupa unutar svojih članica modernizira svoj sustav proizvodnje. Zahvaljujući investicijama i modernizaciji, cjelokupni proces proizvodnje odvija se prema najvišim standardima kvalitete.

Uz jasnu orijentiranost grupe, za ostvarivanje poslovnih ciljeva od presudnog su značaja kompetentni i motivirani djelatnici. Uz već navedenu moderniziranu proizvodnju u dijelu tehnologije, ključ uspjeha Požgaj Grupe su profesionalni, poduzetni i kreativni djelatnici koji su u svakom trenutku spremni pružiti svoj doprinos za dobrobit kompanije, te uložiti dodatan trud i vrijeme za postizanje što boljih rezultata.