O nama

/O nama
O nama 2019-04-19T14:11:25+02:00

POŽGAJ GRUPA je moderna, inovativna, međunarodna grupacija čija je primarna djelatnost proizvodnja proizvoda od drva. Jedan je od najvećih i najznačajnijih subjekata hrvatske drvne industrije, čija tradicija seže unatrag 40 i više godina. Nalazi se u vlasništvu hrvatske obitelji Požgaj.

Unutar Požgaj Grupe djeluje više poduzeća-članica, čije se aktivnosti međusobno nadopunjuju te tako u sinergiji stvaraju lepezu proizvoda od drva.
U sastavu Požgaj Grupe nalaze se pilane, tvornica lijepljenih drvenih ploča, tvornica parketa, tvornica namještaja i drvenih kuća.

Tvrtke koje čine Požgaj Grupu su slijedeće:
MASSIVE FLOORING d.o.o.
MASSIVE FURNITURE d.o.o.
MASSIVE HOLDING d.o.o.
MASSIVE HOUSES d.o.o.
MASSIVE LUMBER d.o.o.
MASSIVE PANELS d.o.o.
MASSIVE WOOD d.o.o.

Ukupno zapošljavamo oko 600 djelatnika u 6 pogona na 4 lokacije diljem Hrvatske: u Velikom Bukovcu (Varaždinska županija), u Belovaru (Zagrebačka županija), u Donjem Miholjcu (Osječko-baranjska županija) i Otočcu (Ličko-senjska županija).

Više od 80% naših gotovih proizvoda izvozimo na 20-tak tržišta diljem Europe i svijeta. Naši proizvodi ugrađeni su u neke od najpoznatijih i najprestižnijih javnih i privatnih objekata u Hrvatskoj, Europi i šire.

Široka paleta proizvoda omogućava nam efikasno iskorištenje drvne sirovine, a dugogodišnje iskustvo rada s drvom u kombinaciji s visokom razinom kontrole u proizvodnim procesima rezultiraju stabilnom kvalitetom proizvoda i pouzdanim rokovima isporuke, što nas čini priznatim proizvođačem te osigurava naš opstanak na zahtjevnom međunarodnom tržištu.

Na domaćem tržištu, kroz vlastite maloprodajne salone, predani smo promoviranju naših vlastitih brendova:
Versetto – kolekcija namještaja
Pavone – dvoslojni parket
Morello – troslojni parket
Castoro – masivni parket
Azelija – drvene kuće
Domino – lijepljene drvene ploče.